I 1969 startede Ærø Lys produktionen af håndlavede og gennemfarvede dyppe- og bloklys. Da pladsen efterhånden blev for trang blev produktionen i 1974 flyttet til de nuværende lokaler i det nedlagte Bro mejeri på Ærø. Samtidigt blev produktionen under navnet Aeroe Lys udvidet med en afdeling til fremstilling af maskiner til produktion af lys. Disse anlæg blev eksporteret til bl.a. Spanien, Skandinavien, Schweiz, Afrika og Indien.

 

Det næste skud på stammen blev fremstilling af smedejernstager. Stagerne er næsten alle designet af os og tæller omkring 300 forskellige modeller. De fremstilles i blank rundjern og lakeres i industrilak.

Alle vore produkter bliver fremstillet på Ærø i ren håndarbejde af de bedste råvarer. Næsten hele produktionen eksporteres.

 

Nyeste Aeroe Lys produkt er Dan-Butler som er en multifunktionel drejelig holder til utroligt mange formål. Dan-Butler er også et Aeroe Lys design, som vi har store forventninger til. Den bliver fremstillet af rustfrit stål og er blankpoleret så den kan bruges under alle forhold såvel inde som ude.